Вітання керівника Секретаріату ВОАОМС з Новим роком і Різдвом Христовим

IMG_4730

Дорогі вінничани!

Щиро вітаю вас зі світлими, радісними святами, які об’єднують у собі й наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – з Новим роком і Різдвом Христовим!

2017 рік був для кожного з нас досить важким. Але поряд з тим, нам вдалось вирішити багато масштабних завдань і водночас поставити нові. Реформування місцевого самоврядування, покращення фінансового стану і потенційних можливостей територіальних громад дали надію на відчутне зростання достатку в кожній українській сім’ї.

Бажаю всім, щоб у 2018 році здійснилися ваші гарні задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

Вірю, що Новий рік принесе нам впевненість у наших силах та єдність у діях, а різдвяна зірка надихне на здійснення всіх наших задумів і створить умови для кращого майбутнього країни.
Я бажаю всім землякам миру і злагоди, міцного здоров’я і достатку, родинного затишку і душевного спокою. І нехай ці свята, як світлі вогники оновлення, мрій і сподівань, принесуть добро й злагоду вам і вашій родині та подарують довгоочікуваний мир і єдність всім українцям!
Хай Бог оберігає кожного з вас, ваших рідних й нашу Україну!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою

Керівник Секретаріату ВОАОМС                                                Віктор Вікалюк