В Іллінцях відбулися виїзні семінарські заняття

img_2940-120 жовтня в Іллінцях відбулися виїзні семінарські заняття для посадових осіб місцевого самоврядування та органів виконавчої влади району.

На одному з семінарських занять було розглянуто питання: «Система публічних закупівель в Україні: сучасний стан та подальший розвиток. Практичне застосування системи електронних закупівель PROZORRO».

З інформацією з цього питання виступила Ламакіна Тетяна Тимофіївна – начальник відділу регуляторної політики адміністративних послуг департаменту міжрегіонального співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

Іншим питанням цього ж семінару було питання «Запобігання та протидія проявам корупції в органах місцевого самоврядування. Запровадження електронного документообігу та особливості електронного декларування». Інформацію до присутніх учасників семінару з цього питання доніс Сільницький Андрій Володимирович – головний спеціаліст з питань запобігання  і протидії корупції апарату Вінницької облдержадміністрації.

img_2941Паралельно проходило ще одне семінарське заняття, яке провела Гижко Наталя Валентинівна – експерт з написання грантових проектів Вінницької обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

У роботі обох семінарів взяли участь 87 осіб. Присутні отримали чимало корисної інформації для своєї подальшої праці.

Координував роботу семінарів С.М. Войтенко – заступник директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Внницької області.

У роботі семінарів взяв участь голова Іллінецької районної ради Сергій Анатолійович Загороднюк, працівники виконавчого апарату районної ради, начальники  та працівники управлінь, відділів райдержадміністрації, держустанов району.

img_2942

Джерело: Іллінецька районна рада