Сквер Могилів-Подільського прикрасили святковою ілюмінацією

Днями в Могилів-Подільському відбулося урочисте відкриття новорічного містечка у сквері імені Ієремії Могили, свято відбулося під назвою «Казкова феєрія світла».

Змонтували містечко завдяки сприяння та ініціативі депутата обласної Ради Геннадія Вацака. Паркова зона засяяла півмільйонними різнобарвними світлодіодними ліхтариками, де кожне дерево, ялинку та кущ прикрасили яскравими гірляндами. Також на різних локаціях розмістили святкові декорації: алею сердець, ангелів, казкові будинки та новорічні іграшки. Монтажними роботами займалися впродовж місяця.

– Моя родина прагнула подарувати людям добру та світлу новорічну казку – ту, від котрої люди стають світлішими та добрішими. Отримуючи відгуки, дивлячись на радісні обличчя на світлинах, бачу, що нам все вдалося! І вкотре радію з того!, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Геннадій Вацак.

Після символічного відліку часу весь сквер в одну мить засяяв вогнями, вражаючи містян дивовижною красою, а  в небо взлетіло двісті мигаючих кульок. Феєричне світлове диво вразило містян своєю масштабністю та красою.

Парк ілюмінацій працюватиме впродовж усієї зими.

https://www.youtube.com/watch?v=B7Qpk3ceK8E
Джерело: 
https://vinrada.gov.ua/skver-mogilivpodilskogo-prikrasili-svyatkovoju-iljuminacieju.htm