Асоціація запрошує представників органів місцевого самоврядування на навчальні семінари

Вінницька обласна асоціація органів місцевого самоврядування розпочинає проведення семінарів-навчань для керівників органів місцевого самоврядування, бухгалтерів та осіб відповідальних за роботу з персоналом. Аналіз ситуації та запитів, що надходять до Асоціації органів місцевого самоврядування засвідчив необхідність роз’яснення низки питань , що виникають в територіальних громадах. Секретаріатом Асоціації запрошені кращі експерти, які нададуть практичну та розяснювальну допомогу.

Під час навчань спеціалісти розкажуть про особливості реформування місцевого самоврядування та децентралізації в Україні; систему публічних закупівель, її сучасний стан та подальший розвиток; запобігання та протидію проявам корупції в органах місцевого самоврядування, впровадження електронного документообігу та особливості електронного декларування; а також навчать методиці  написання грантових проектів.

«Експертами  даного семінару є декілька фахівців, що детально пояснять учасникам усі нюанси. Мельник Юрій Володимирович (старший інспектор управління  взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації), – розкаже про запобігання та протидію проявам корупції в органах місцевого самоврядування; Цехановський Ігор Леонідович (начальник управління фінансового, інформаційного та господарського забезпечення – головний бухгалтер Департаменту фінансів облдержадміністрації), – ознайомить присутніх з системою публічних закупівель в Україні; Іщук Віктор Федорович ( консультант-експерт Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування), Гижко Наталія Валентинівна( консультант-експерт ВОАОМСз написання проектів та розвитку громад) та Пашиніна Тетяна Семенівна (директор Центру підвищення кваліфікації керівних кадрів області) – навчатимуть методиці написання грантових проектів», – зазначають організатори.

may-yourchoices-reflectyour-hopes-not-your-fears-5

За детальнішою інформацією звертайтесь до Центру організаційно-правового забезпечення  ВОАОМС тел.097-280-69-23,  ел. адреса org.voaoms@gmail.com