Громада Тульчина відзначила 411-у річницю від дня народження рідного міста

У суботу, 22 вересня, з нагоди Дня міста в Тульчині відбулись святкування та урочистості, участь у яких взяли заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк, керівництво району та міста Тульчин, народний депутат України Іван Спориш, депутати обласної Ради, делегати з Келецького повіту Республіки Польща.

Вітаючи жителів Тульчина з Днем міста Валерій Весняний зупинився на значних позитивних змінах в життєдіяльності Тульчина за останній рік, як об’єднаної територіальної громади та подякував усім, хто доклав до цього зусиль.

В свою чергу, Олександр Крученюк також привітав містян із 411-ю річницею від часів першої письмової згадки про місто та підкреслив вагоме місце Тульчина і району в культурному житті Вінниччини, зокрема, у зв’язку із проведенням щорічного міжнародного фестивалю «OPERAFEST-TULCHYN» та іншими здобутками громади.

Привітав Тульчинську громаду зі святом і народний депутат України Іван Спориш, наголосивши на значній ролі тульчинців у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України на східних рубежах нашої держави.

З нагоди свята учасникам зібрання було представлено виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва різних установ і майстрів міста, а також урочистий концерт «Зі святом, рідне місто!».